Right menu

Søk

Tabellen

Neste kamp

Forrige kamp:


Nyhetsarkiv

HIL og Advokatfirmaet FINN har signert en 3-årig samarbeidsavtale

(18. desember 2014)
Tirsdag denne uka signerte HIL og Advokatfirmatet FINN en samarbeidsavtale som gjelder i 3 år, fra 2015 - 2017. Partene har samarbeidet også i årets sesong, og både Rune Stenstrøm hos Advokatfirmaet FINN og styreleder Hugo Kjelseth, som undertegnet avtalen sier seg veldig godt fornøyd. Dette innebærer at FINN er vår foretrukne samarbeidspartner innen alle juridiske spørsmål, og vi vil anbefale våre medlemmer og øvrige samarbeidspartnere å bruke de dyktige advokatene hos Advokatfirmaet FINN. Til gjengjeld får de et stort reklameskilt på Seaworkshallen, sesongkort og profilering gjennom HILs hjemmesider, facebook og i kampprogram.

Seire ved å dele - klubbhuset vårt er et populært samlingssted for alle klubbene i byen

(30. november 2014)
Vårt klubbhus er populært og mye brukt til ulike aktiviteter for alle oss i HIL. I tillegg er det en populær samlingsplass og arena for spillermøter, foreldremøter og teambuilding for mange andre lag i byen. På forespørsel låner vi ut huset såfremt det ikke er i bruk av våre egne medlemmer/lag. I helga var det Landsås sitt 2002-lag under ledelse av Runar Bjørkelund og Tommy Paulsen, som lånte klubbhuset vårt til bespisning og spillermøter i forbindelse med treningssamling i Hålogalandshallen lørdag og søndag. En kjempeglad gjeng med spillere, trenere og foreldre takket så mye for lånet av klubbhuset søndag ettermiddag. Både treningene og det sosiale hadde fungert utmerket, takket være gode fasciliteter i hallen og ikke minst på klubbhuset vårt.

Enighet mellom HIL og de andre klubbene om mandatet for Hovedprosjekt Toppfotball

(28. november 2014)
Etter noen runder og diskusjoner mellom byens 5 klubber på herresiden, Kilkam, Medkila, Landsås, Brage Trondenes og Harstad Idrettslag, ble det onsdag kveld full enighet om et felles mandat for et hovedprosjekt. Styrelederne i de 5 klubbene var samlet på vårt klubbhus, og vi ble enige om et hovedprosjektmandat for toppfotball som på en god måte ivaretar interessene til oss i HIL som toppklubb på herresida, og alle breddeklubbene i byen og regionen. Vi ønsker et hovedprosjekt ledet av Agnar Christensen, finansiert av byens næringsliv og med ei sterk styringsgruppe blant annet bestående av styrelederne/representanter for HIL og de øvrige 4 klubbene.

Øystein Tiger'n Ness fyller 70 år idag og Harstad Idrettslag gratulerer!

(09. november 2014)
Idag søndag 9. november fyller tidenes beste HIL-keeper, Øystein Ness 70 år. Dagen ble feiret igår kveld i Oslo, hvor Øystein bor, og alle vi i HIL og Harstad gratulerer Tiger'n hjerteligst med dagen. Øystein var keeper på HILs a-lag på 1960- og 70-tallet, og voktet blant annet målet når HIL tok sitt siste nord-norske mesterskap i 1968. Han fikk tilnavnet Tiger'n for sine mange fantastiske redninger, og utallige er alle gode historier om Øystein som en keeper og personlighet utenom det vanlige. I forbindelse med HILs siste seriekamp i årets 2. divisjon, borte mot Kjelsås, fikk Øystein HIL-klokke og keeperdrakt med Tiger'n og nr 70 på ryggen overrakt i gave fra alle oss i HIL.

Styret inviterer til "kollåpent" medlemsmøte mandag 10. november klokka 1800

(05. november 2014)
Styret ønsker å diskutere og forankre gårdagens styrevedtak i hele HIL-organisasjonen, og inviterer derfor til et åpent medlemsmøte førstkommende mandag klokka 1800 på klubbhuset. Der vil styret informere om og begrunne sitt vedtak, og det blir anledning til spørsmål og diskusjoner med stor takhøyde. Vi håper at flest mulig av både tidligere, nåværende og framtidige HIL-medlemmer og sympatisører møter opp. Både økonomi, toppfotball og framtidig organisering blir viktige tema på møtet. Sett av mandag ettermiddag og kveld til høstens aller viktigste fotballmøte, HILs åpne medlemsmøte klokka 1800. Velkommen!

Styret har behandlet Toppfotballrapporten og ønsker ikke etablering av ny klubb - HIL skal være satsingsklubben!

(05. november 2014)
Styret i Harstad Idrettslag behandlet på sitt møte tirsdag kveld, rapporten fra forprosjektet "Toppfotball i Harstad og Hålogaland" og gjorde følgende vedtak i 7 punkter:

Toppfotball!

(31. oktober 2014)
Da er rapporten om Toppfotball presentert av Agnar Christensen. Han har vært prosjektleder for et forstudie som nå er avsluttet og presentert. Han har vært rundt i regionen og snakket med idretts og næringslivet. Han sier at konklusjonen er klar:

Følg årets siste seriekamp Kjelsås - HIL på ht.no fra klokka 1300

(25. oktober 2014)
HIL spiller årets siste seriekamp borte mot Kjelsås idag klokka 1300, og du kan følge liveoppdateringene på ht.no. HIL stiller følgende 11 fra start: (i 1 - 4 - 4 - 2 formasjon) Adrian Nystø Mikkelsen - Simon Johansen, Marcus Ursin Ingebrigtsen, Ervin Kozica, Magnus Kjelseth - Anders Jørgensen, Marius Jørgensen, Sondre Jakobsen, David Johansen - Thomas Skoglund Windstad og Hans-vilhelm Willassen. Innbyttere er Kristian Ellefsen, Robin Lorentzen, Jakob Klæboe Pedersen og Nyemah Brownell. Kampstart er klokka 1300 og vi ønsker HIL-guttan masse lykke til. Det er mye Harstadfolk på tribunen som vil gjøre alt de kan for å hjelpe guttan til seier og 3 poeng,

HIL-familien er i god dugnadsform

(25. oktober 2014)
Forrige helg arrangerte HIL et vellykket loppemarked i Seaworkshallen, med stor og entusiastisk dugnadsinnsats under ledelse av Tom Fossheim og Tonje Danielsen. Denne uka gjorde HIL-familien dugnad for Harstad Kommune, med legging av gulvplater i Hålogalandshallen, i forbindelse med at det skal arrangeres ei industrimesse der neste uke. Her er noen bilder både fra loppemarkedet og dugnaden med gulvlegging, og HIL-styret takker alle som har deltatt for viktige og gode bidrag. Det er ingen tvil om at dugnadsånden lever i beste velgående i HIL for tida, og mange vil være med å gjøre en innsats!

Minneord

(15. oktober 2014)
En av HILs æresmedlemmer, Thor Aamot, er gått bort. Thor ble 88 år. Han var aktiv for HIL både på og utenfor banen. For sin store administrative innsats gjennom mange år, ble han utnevnt til æresmedlem. Blant annet var han lagets kasserer i en årrekke. Det var full kontroll på økonomien under Thors årvåkne ledelse og kontroll.