Right menu

Søk

Tabellen

Neste kamp

Forrige kamp:


Nyhetsarkiv

AKSJON 1903 er i gang, Coop Obs støtter HIL med 10.000 kr og utfordrer alle som er glad i Harstad til å bidra!

(01. august 2014)
Hypermarkedssjef Stig Jarl Jensen hos Coop Obs! reagerte umiddelbart på HILs akutte behov for økonomisk hjelp, og støtter AKSJON 1903 med 10.000 kr. Samtidig utfordrer han alle som er glad i Harstad, både privatperson og bedrifter, til å støtte opp om HIL og bidra til pengeinnsamlinga. Alle som vil følge oppfordringa fra Coop Obs!, kan betale inn sin støtte til vår konto i Harstad Sparebank 4730 10 75975, eller vår konto i Sparebank 1 Nord-Norge 4760 17 70799.

Pressemelding fra styret i HIL - Konkursfare og alvorlig økonomisk situasjon i Harstad Idrettslag

(01. august 2014)
Styret og alle i HIL visste at året i år ville bli krevende økonomisk, svært krevende - noe det også er blitt!! Med 3 lag til å dele på den "allnorske sponsorkaka" her i Harstad, samt at flere store bedrifter i år måtte kutte i sine markedsbudsjetter, så måtte 2014-sesongen bli økonomisk veldig utfordrende!! Det har vi alle sett hos våre venner i Medkila og det er ingen grunn til å legge skjul på at vi merker det svært godt i HIL. Første halvår 2014 har vi drevet i balanse, men likviditeten er svært dårlig. Vi må kompensere for en inntektssvikt på 1 mill i forhold til budsjett for 2. halvår, i hovedsak på grunn av lavere sponsorinntekter.

HIL imponerte med sterk hjemmeseier 4-1 mot Kjelsås

(28. juli 2014)
HIL spilte en meget god kamp lørdag ettermiddag, mot opprykksjagende Kjelsås. Landsåsbanen viste seg som en god arena, for et svært innsatsfylt og velspillende hjemmelag, som tok ledelsen allerede etter 10 minutter ved David Johansen. Kjelsås brente straffespark etter et kvarters spill, men fikk sin utligning etter knappe halvtimen, på et langskudd i lengste hjørne, som HIL-keeper Adrian Mikkelsen burde reddet. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, etter en jevnspilt og spennende omgang. Fra start i 2. omgang tok HIL kommandoen, og Sondre Jakobsen sendte HIL i ledelsen allerede etter 48 minutter. Og det gjorde han på velkjent vis, med et vakkert frispark i krysset fra 22 meters hold. Deretter var det bare HIL, som regelrett overkjørte Kjelsås med godt kombinasjonsspill, stor innsats og sjanseskapende fotball. Marcus Ursin Ingebrigtsen økte HILs ledelse til 3-1 på straffespar, mens Anders Jørgensen satte punktum med 4-1 etter fint gjennomspill fra David Johansen.

Noen bildeglimt fra fjerninga av det gamle kunstgresset på stadion

(22. juli 2014)
Forrige uke ble det 9 år gamle kunstgresset fjernet fra stadion, som nå klargjøres for å få på plass det nye gresset. Dette er noe alle brukere av stadion ser frem til, og Jeron "Messi" Verhage på Harstad Tigers har vært veldig opptatt av dette. Han ser virkelig frem til at alle som spiller fotball i Harstad nå skal få nytt kunstgress, og har hver dag lagt turen innom stadion for å se på fremdriften i arbeidet. Jeron så tidlig at det ikke gikk fort fremover, og var bekymret for at det skulle bli forsinkelser. Og han fikk dessverre helt rett. En ukes forsinkelse ser det ut til å bli, og vi håper alle at den nye ferdigdatoen 1. august, skal holde for leverandørene fra Polytan.

HILs tropp til kampen mot Lørenskog

(20. juli 2014)
HILs A-lag er i skrivende stund på flyet fra Evenes til Gardermoen, og klokken 1600 er det avspark på Rolvsrud kunstgress mot Lørenskog. Og trenerteamet med Agnar Christensen i spissen, mønstrer følgende 15-mannstropp til dagens kamp: Adrian Nystø Mikkelsen, Simon Johansen, Ervin Kozica, Henrik Fjellstad, Magnus Kjelseth, Anders Jørgensen, Marius Jørgensen, Sondre Jakobsen, Stian Johnsen, Kristian Ellefsen, Thomas Windstad, David Johansen, Hans-Vilhelm Willassen, Viljar Nordberg og Robin Lorentsen. HIL ligger etter gårdagens 5 kamper som ble spilt i avdeling 4, på en 7. plass med 19 poeng, mens Lørenskog har 11 poeng på sin 11. plass.

Kristian Ellefsen og Adrian Nystø Mikkelsen er spilleklare for HIL

(18. juli 2014)
Både Kristian Ellefsen og keeper Adrian Nystø Mikkelsen er spilleklare for HIL til søndagens bortekamp mot Lørenskog. De kommer begge fra Medkila, Kristian har vært der på utlån de siste 2 måneder, mens Adrian tok overgang fra Bodø Glimt til Medkila foran årets sesong. Det er ventet at både Kristian og Adrian blir med i 15-mannstroppen som reiser til Lørenskog søndag formiddag. Kampstart på Rolvsrud kunstgress er klokka 1600, og oppdateres på ht.no. Dette skjer ved at lagleder Rino Andersen ringer HT-sporten med jevne mellomrom for å oppdatere om kamputviklingen, store sjanser og scoringer.

HIL - Kjelsås må flyttes på grunn av forsinkelser med legging av nytt kunstgress på Harstad stadion

(18. juli 2014)
Fredag morgen mottok vi i Harstad Idrettslag en e-post fra Harstad kommune, med beskjed om at leggingen av nytt kunstgress er forsinket og at stadion ikke blir spilleklar før tidligst 1. august. Det betyr at trening og kamper i denne perioden ikke kan foregå på Harstad stadion, og derfor må flyttes til andre baner. For tida trener vårt a-lag på Kilkams fine kunsgressbane i Kilbotn, og det ser ut til at det blir nødvendig både neste uke og uka deretter. Lørdag 26. juli klokka 1600 tar HIL imot Kjelsås til første hjemmekamp etter fotballferien, og det er nå klart at denne kampen må flyttes til en annen bane enn Harstad stadion. Vi sjekker nå ut alternativene med Norges Fotballforbund og de aktuelle baneeierne. 4 baner kan være aktuelle for denne kampen, nemlig Skånland kunstgress, Medkilabanen, Landsåsbanen og Borkenes kunstgress.

Bli med og støtt Harstad Idrettslag i AKSJON 1903!

(15. juli 2014)
En spennende og krevende høstsesong står for døra, og som veldig mange andre lag i norsk fotball, har også vi i HIL svært tøffe økonomiske utfordringer i hverdagen. For å klare å gjennomføre høstsesongen på en ansvarlig og god måte, er vi helt avhengig av ekstraordinære inntekter og vi starter derfor idag AKSJON 1903. Dette er en aksjon som skal bringe friske kroner inn i HIL-kassen, ved at privatpersoner, bedrifter og alle som er glad i HIL/Harstad, får anledning til å bidra med økonomisk støtte. 1903 er som de fleste vet stiftelsesåret vårt, og derfor navnet AKSJON 1903 i HILs 111. år. Vi utfordrer alle som kan om å bidra med 1903 kroner, eller annet valgfritt beløp, større eller mindre. Alle bidrag er like kjærkomne, og vil komme svært godt med for å gjennomføre en solid høst i gult og sort.

Gladmelding - Agnar Christensen tar 5 nye uker som trenervikar i HIL

(09. juli 2014)
Idag ble det avklart at Agnar Christensen tar 5 nye uker som hovedtrenervikar i Harstad Idrettslag, i Tore Arne Jakobsens sykefravær. Det betyr at Agnar vikarierer i perioden 10.7-12.8 og kan videreføre det arbeidet som han startet på før fotballferien sammen med resten av trenerteamet og spillerne. Dette er en gladmelding til alle som er glad i HIL, og er opptatt av fotballens utvikling i Harstad og Hålogaland. HILs a-lag samles til trening igjen torsdag 10. juli, og stemningen er god etter en sterk vårsesong, 19 poeng og 5. plass på tabellen. Første kamp i høstsesongen spilles søndag 20. juli klokka 1600 borte mot Lørenskog. Vi gleder oss og er litt ekstra stolte i gult og sort!

Sterk borteseier 3-1 mot Vålerenga 2 og 3 viktige poeng til HIL-guttan

(23. juni 2014)
Det ble en godt gjennomført bortekamp av HIL mot Vålerenga 2 i Valhall søndag ettermiddag. Etter 1-1 til pause, satte HIL inn et ekstra gear i 2. omgang og scoret 2 ganger, uten at VIF 2 klarte å kvittere. Dermed endte det med 3-1 seier og stor stemning i HIL-garderoben etter kampen - og hele veien hjem til Harstad. Målscorere for HIL var Nijlas Eira, Thomas Skoglund Windstad og Henrik Fjellstad. HIL stilte følgende lag fra start i ny 1-4-2-3-1 formasjon: Emir Resulbegovic - Simon Johansen, Nijlas Eira, Ervin Kozica, Henrik Fjellstad - Magnus Kjelseth, Sondre Jakobsen - Anders Jørgensen, Marius Jørgensen, David Johansen - Thomas Skoglund Windstad. Benyttede innbyttere var Torje Slettli, Jørgen Bakke og Nyemah Brownell.