Høsten 2015

Høsten 2015 er viktig for klubben

Da har alle i klubben hatt en velfortjent ferie. A-laget har hatt en kort ferie og er i gang med oppkjøringen til en særdeles viktig høstsesong. Treningene etter ferien har vært meget bra og guttene har jobbet hardt i ferien. Vi håper at dette skal vises allerede i første bortekamp mot Holmen. Det kommer mange viktige kamper i august og vi håper at så mange som mulig, møter opp og støtter laget. For HIL er det viktig å beholde plassen i 2.divisjon. Vi har veldig mange talenter i klubben og det er mange gode spillere i byen. Det er klart at alle spillerne ønsker å være på høyest mulig nivå og således er det stor forskjell fra 3 til 2.divisjon.

HIL spillerne gjør seg bemerket og både Knut Jørgen og Robin fikk fornyet tillit på landslaget. Det er utrolig sterkt og veldig bra for spillerne og klubben. Videre har vi seks 15 åringer som er med på kretslaget. Det viser at det gror godt og at vi må sørge for at disse og resten av spillerne blir forvaltet på en meget god måte.

Videre jobbes det på høygir for å få bedre fasiliteter til HBU. Seaworkshallen skal oppgraderes og den blir forhåpentligvis ferdig i løpet av september. Her må klubbens medlemmer forvente en god del dugnadsarbeid i slutten av august og september. Vi regner med at alle stiller opp, da dette er et viktig prosjekt for klubben.

Da gjenstår det bare å ønske alle lykke til med en spennende høst. Vi håper at A-laget får gode resultater og at resten av klubbens lag klarer å ha fokus på å utvikle gode spillere.